miercuri, 24 iunie 2009

Retragerea lui Nemirschi din Guvern - nepretuita

Mazare nu vrea la guvernare. S-a vazut din detasarea pe care a afisat-o atat la Turnu Magurele, cat si aseara in emisiunea lui Ciutacu. De altfel, filosofia sa de a face politica si de a-si trai viata e una pe deplin caracterizata de relaxare.

Guvernarea nu-i aduce prea mult acestui Capone de Constanta. 1 milion de euro de la Udrea e mizilic. Nemirschi a orchestrat el cateva acte normative cu plajele, dar nimic semnificativ. Sursa finantarilor e in alta parte.

In aceste zile, cand Ridzi pune la indoiala prestigiul partidului-fanion al anticoruptiei, fostul viceprimar al lui Mazare e acoperirea, alibiul pentru tacerile lui Basescu si Boc. Daca pedelisti i-au dat NUP ministresei sportului ieri, pesedisti ar putea sa–i lase intr-un mare off-side pe Basescu&Co.

Cum? Retragandu-l pe Nemirschi. Daca tot ramane PSD la guvernare, Mazare poate schimba rapid un ilustru anonim cu un altul (oricum, se zvoneste ca in minister dicteaza secretarul general). Pierderile strategice sunt minime, castigul de imagine – nepretuit.

P.S. E adevarat ca pe baza acestei logici s-ar putea ajunge ca PSD sa isi retraga toti ministrii din Guvern (tragand cu urechea si la ce spune ANI). Dar oare nu acest lucru si-l doresc liderii social-democrati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...